Ledige pladser og venteliste på Efterskolen Hjarnø - Efterskolen Hjarnø

Ledige pladser og venteliste på Efterskolen Hjarnø

Er der ledige pladser på Efterskolen Hjarnø? Kontakt vores administration på tlf. 75681022 eller mail: info@bgi.dk og hør mere om vores ledige pladser og eventuelle venteliste. *Lige nu er der stadig et par ledige pladser til næste skoleår på Livsstilsefterskolen Hjarnø. Kontakt os hurtigst muligt, så du kan vælge, om du vil gå her i 8. klasse, 9. klasse eller 10. klasse. *

Overvejer du et efterskoleår på Efterskolen Hjarnø? Og vil du gerne vide, om der er ledige pladser eller eventuelt venteliste til det år, du er interesseret i? Vores administration kan hjælpe dig med at få et overblik over, om der er ledige pladser i vores 8. klasse, 9. klasse eller 10. klasse. Du kan kontakte dem på tlf. 75681022 eller mail info@bgi.dk.

Efterskole med elever i 8. klasse, 9. klasse og 10. klasse

Efterskolen Hjarnø er en lille efterskole med elever i 8.,9. og 10. klasse. Efterskolen har fokus på bevægelse, sundhed og de boglige fag. Flere af vores fag er niveauopdelte. Det samme er vores fokusfag, der tilbyder en masse forskelligt idræt i løbet af dit efterskoleår. Efterskolen Hjarnø er både for unge, der er vant til at dyrke idræt og for unge, der gerne vil finde glæden ved det. Her er plads til alle, på alle niveauer; Bevægelse skal være sjovt og alle bliver en vigtig del af holdet fra dag 1. På Efterskolen Hjarnø vælger du ikke kun 1 idræt, som du skal have hele året. Du får derimod lov til at prøve en masse forskelligt idræt, mens du bliver klogere på dig selv, styrker din krop og trimmer hjernen i de boglige fag. Du kan læse mere om vores fokusfag i idræt og bevægelse her.

Der er ledige pladser til næste skoleår

Besøg os og hør om livet på skolen

Vi afholder besøgsdage og besøgsaftener flere gange om året. Til besøgsdag kan du møde elever, lærere og ledelse, mærke den helt særlige hyggelige efterskolestemning og stille alle de spørgsmål, du måtte have til et efterskoleår på Efterskolen Hjarnø

Find den besøgsdag, der passer dig

Hvad siger eleverne om deres efterskoleår?

Det tætte fællesskab og det, at der er plads til alle, er noget af det, der bliver nævnt igen og igen, når vi spørger vores elever, hvad det fedeste ved deres efterskoleår har været. Og selvfølgelig den udvikling, som de oplever. Hver elev kommer med sit mål for året. Fælles for alle er ønsket om en aktiv hverdag. Nogle har dyrket sport og idræt før, mens andre gerne vil finde glæden ved det. Du kan møde nogle af vores elever her.

Mød nogle af vores elever
Padel tennis baner på Gramvej
Skitur til sverige
Kalenderen på BGI byder blandt andet på rundvisninger af vores elever
Line Hansen
Line Hansen
Leder af Efterskolen Hjarnø

Vil du vide, om vi har ledige pladser på vores efterskole?

Kontakt vores administration
Telefon

75 68 10 22

Email

info@bgi.dk

Se også