Om efterskolen - Efterskolen Hjarnø

Om efterskolen

Dejligt, at du lægger vejen forbi, uanset om du er… elev, forælder, samarbejdspartner - eller bare nysgerrig. Uanset hvem du er, er vi glade for, at du besøger os. Vi håber, du finder svar på alle dine spørgsmål her på siden. Hvis ikke, så ring gerne til os, skriv en mail – eller læg vejen forbi Hjarnø og oplev skolen på egen hånd. Vi har også flere besøgsdage hen over året.

KÆRE MOR ELLER FAR …

Der går sikkert mange tanker igennem dit hoved lige nu, ikke? Hvordan bliver det for din søn eller datter at flytte hjemmefra i et års tid? Hvilket fællesskab bliver han eller hun en del af? Hvem er de voksne, som skal undervise, støtte og være der? Hvad kan man forvente at få med sig, når man vælger at tage på efterskole på Hjarnø? Og hvad kan man forvente af dét at tage på efterskole generelt? Måske kender du allerede nogen, der har været på efterskole. Måske ikke.

Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan du være helt rolig.
Forældre til tidligere elever på efterskole, siger det samme, gang på gang: De får et ungt menneske hjem igen, som:

  • er mere struktureret – også med lektielæsning og studier
  • er mere selvstændigt, hviler mere i sig selv og hjælper til derhjemme
  • er nemt og hyggeligt at være i stue med igen …
  • har fået en masse nye venner og veninder – som virkelig betyder noget

Efterskolen Hjarnø – en afdeling af BGI akademiet

Efterskolen Hjarnø er stiftet i 2019, som en afdeling af BGI akademiet. Vi står derfor med en stærk efterskolefaglig baggrund. Efterskolen Hjarnø er bygget på et solidt fundament af inspirerende og udfordrende rammer, som fokuserer på det boglige, på sundhed og trivsel – med udgangspunkt i den enkelte elev og dennes personlige udvikling inden for alle førnævnte.

Kort sagt venter der et efterskoleår fyldt med oplevelser, udfordringer, sejre og successer. Store som små.

Du kan (også) godt glæde dig.

Se også