Fitness og styrketræning - Efterskolen Hjarnø

Fitness og styrketræning

Fitness og styrketræning bliver en del af hverdagen og livet på skolen for langt de fleste elever. Her bygger du muskler, styrker dig selv og din krop. Vi lægger vægt på den gode oplevelse og den gode stemning. Her er plads til alle og udfordringer for alle niveauer - uanset om du er vant til at styrketræne, eller skal i gang for første gang.

Nogle elever begynder helt uden erfaring og starter med at lære, hvordan man bruger maskinerne og udstyret, andre kommer med mere erfaring. Fælles for alle er lysten til at udvikle sig, uanset hvad dit mål måtte være. Det vigtigste er, at du er klar til at udfordre dig selv – med dine kammerater på sidelinjen, parat til at heppe på dig.

Fitness er et af de steder på Livsstilsefterskolen, hvor der (næsten) altid er liv. Både i timerne, i fritiden og om aftenen – og det er ikke uden grund. Noget af det første du oplever, når du træder inden for, er nemlig den positive stemning. Vi hjælper, støtter og hepper på hinanden, og der er altid en positiv indstilling overfor hinanden. På den måde får vi alle en langt bedre træningsoplevelse – og endnu større lyst til at tilbringe mere tid og flere kræfter.

Fokusfag i fitness – Allround fitness

Fitness kan både benyttes i din frie tid, men du kan også vælge fitness i fokusfaget “Allround fitness”, hvis du vil have mulighed for at bruge endnu flere timer der. Du kan læse mere om fokusfaget her

Fuldt udstyret fitnesscenter

I fitnesscentret finder du træningsmaskiner til hele kroppen og et bredt udvalg af cardio-maskiner som f.eks. løbebånd, crosstrainere, ro-maskine, cykler, liggecykler og lignende. Din træning tager udgangspunkt i dine mål – og højde for eventuelle skader. Vi planlægger dine træningspas sammen, ud fra erfaring, mål, motivation og eventuelle udfordringer/skader. Vi skadesbehandler ikke på skolen, men vi har en fysioterapeut tilknyttet på Gramvej, hvis du skulle få brug for det. På den måde får du de bedste rammer for din træning.

“ Jeg trænede ikke, før jeg startede på Hjarnø. Men nu der træner jeg ret meget. For selvværd, selvtillid, min tro på mig selv, og ja, bare fordi det er hyggeligt. Træningen giver en god følelse i kroppen, og der er bare et sindssygt fedt fællesskab her. ”
Malthe, 8. klasse
Malthe Norup
“ Vi starter som regel med at vi har noget teori, det kunne være om muskler, og så efter har vi fri træning, hvor vi evt. kan få hjælp af vores personlige trænere. ”
Laura, 9. klasse
Laura

Fitness og styrketræning

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.

Se også