Varm kartoffelsalat fra Hjarnø
Til 4 personer
Ingredienser:
- 600 g Hjarnøkartofler
- 250 g blomkål
- 2 bundter radiser
- 200 g ruccola
- 100 g Hjarnø ærter
Dressing:
- 2 spsk. grov sennep
- 10 blade ramsløg
- 5 spsk. olivenolie
- 2 tsk. æbleeddike
- 1 tsk. sukker
- ½ tsk. salt
Fremgangsmåde
- Kog kartoflerne i letsaltet vand ca. 15-20 min alt efter størrelse.
- Imens kartoflerne koges, ordnes de resterende grøntsager.
- Blomkål skæres i små buketter
- Radiser skæres i tynde skiver
- Ærter bælges
- Dressingen laves ved at blende ramsløg med 3 spsk. Olivenolie. Herefter vendes de resterende ingredienser i og smages til.
- Når kartoflerne er færdige med at koge, deles de i halve.
- Til slut vendes det hele sammen og serveres med en top af ærteskud.
Tip: Kan serveres til en lækker bøf fra Hjarnø kødkvæg.