Udlandstur til Belgien 💚 - Efterskolen Hjarnø
1. maj 2023

Udlandstur til Belgien 💚

Det var et hyggeligt hostel, der mødte os, da vi nåede frem til Champlon i Belgien. Busturen bød på højt humør og gode snakke. Forventningerne var høje og det samme var gejsten over at skulle afsted. En gejst, der forblev og et humør, der blev holdt højt. Turen til Belgien bød på skønne unge mennesker, der tog udfordringerne op og lod sig rive med af alle de fede oplevelser, der ventede.

✔️Bueskydning ✔️kajak ✔️eu-parlamentet ✔️guided tour ✔️shelterbygning ✔️godt vejr ✔️højt humør – og vi kunne blive ved.

Turen til Belgien bød på fantastiske oplevelser og skønt selskab.

Vores hostel sørgede for lækker morgenmad til dagenes oplevelser, der blandt andet bød på bygning af eget “shelter”, bueskydning og en 8 km. orienteringsgåtur med opgaver der skulle løses – bare på den første dag. Vi sluttede dagen på hyggeligste vis med bananer og skumfiduser over bål. 

Dagen efter tog vi på en fed sejltur i kajak ned af L’Ourthe. Eleverne var seje, nogle blev lidt våde, men humøret var højt. Efter kajak stod den på et lille o-løb og fritid i byen Chaplon. Tegnene på 2. Verdenskrig er stadig at finde i byen, med en ødelagt borg, tanks i byen og krigsmuseum. 

Vi nåede også en dejlig dag i Bruxelles med guided tour, en tur på museum, en tur i eu-parlamentet, fritid med shopping og hygge i byen. Vejret viste sig fra sin fineste side, så det var svært andet end at være begejstret og suge indtryk ind. 

Vi sluttede turen i forlystelsesparken Walibi, hvor der blev vundet bamser, prøvet sjove forlystelser og hygget med hinanden. 

Det har været en fantastisk tur. Vi har nydt fælleskabet og hinandens selskab.  

Se også