Efterskolen Hjarnø: fokus på sundhed & personlig udvikling

Selv i det små

sker det store

Velkommen til

Efterskolen Hjarnø

Fællesskaber, venskaber, oplevelser og udfordringer. Selv i det små sker det store 💚 Glæd dig til små hold, der giver store muligheder i dine boglige fag, små husgrupper, der giver store fællesskaber, små skridt der skaber store bevægelser og oplevelser - fysisk, mentalt, bogligt og socialt.

Begynd på Efterskolen Hjarnø og glæd dig til et år, hvor du udvikler dig selv i et tæt fællesskab, hvor der er plads til alle. Efterskolen Hjarnø er en lille efterskole med plads til kun 72 elever fordelt i 8., 9. og 10. klasse. Det betyder, at der er plads til dig, dine drømme og dine mål - og det betyder, at vi kan tilbyde niveauopdelt undervisning med udgangspunkt i dit niveau, hvor du kan sammensætte dit skema ud fra dine interesser - både når det gælder idræt, bevægelse og boglige fag.

Selv på en lille efterskole, får du store oplevelser - og stor udvikling. Bare vent og se.

Er du klar? Så kom med!

Læs mere om Efterskolen Hjarnø

Stærkt fællesskab på lille efterskole med kun 72 elever

Du skal acceptere marketing-cookies for at se dette indhold. Klik her for at ændre dine cookie-valg.

Livet på efterskolen

Sammensæt dit skema ud fra dine interesser

Fag: vælg dine favoritter

Besøg Efterskolen Hjarnø

Overvejer du efterskole? Så er vores besøgsdage den perfekte måde at blive klogere på, om Efterskolen Hjarnø er den rigtige efterskole for dig. Den næste besøgsdag er lige om lidt. Find datoer, links og muligheder for at følge med, lige her.

Har du spørgsmål?

Vi ved, at et efterskoleophold er en stor beslutning, der kan give anledning til mange spørgsmål. Du kan finde nogle af svarene på de oftest stillede spørgsmål, her.

Hvilke klassetrin har I på skolen? Og hvor mange elever går der?

Efterskolen Hjarnø er for både piger og drenge i 8., 9. og 10. klasse. Vi har plads til i alt 72 elever.

Hvordan ser det ud med ventelisten?

Ventelisten og dens længde varierer fra år til år. Der sker hele tiden justeringer og bevægelser på den, men så længe I er skrevet op, er der god chance for at få plads på skolen. Hvis du vil vide, hvordan det ser ud lige nu, er du velkommen til at kontakte os.

Kan jeg komme på besøg og få en rundvisning?

Der er rig mulighed for at besøge Efterskolen Hjarnø til en af vores mange besøgsdage hen over året. Du kan finde vores besøgsdage her.

Hvordan er undervisningen?

Undervisningen i de boglige fag på Efterskolen Hjarnø er niveauopdelt og tilrettelagt efter dine (og undervisningsministeriets) mål. Vi prioriterer de boglige fag højt, så du bliver parat til den ungdomsuddannelse, du drømmer om. Fagligt er vi derfor meget opmærksom på netop dit behov og dine mål. Vi kombinerer de boglige fag med kreative, fysiske og praktiske aktiviteter som fx billedkunst og bevægelse – og vi inddrager den natur, vi er en del af, når det er muligt i undervisningen. Du kan læse meget mere om undervisningen her

Hvordan er fællesskabet?

Vi vægter fællesskabet højt og arbejder med det på mange forskellige måder i løbet af dit efterskoleår. Du bliver du en del af et fællesskab, hvor du vil blive værdsat for at være dig. Et anerkendende miljø, hvor du kan udfordre dig selv og udvikle dig. Du møder nye mennesker og får nye venner i huset, undervisningen og i din frie tid. Du kan læse mere om fællesskabet her

Hvad siger eleverne?

Vi beder løbende vores elever fortælle om deres efterskoleår. Du kan blandt andet høre, hvad de synes om fællesskabet, undervisningen, husene, turene og meget mere. Du kan møde nogle af vores elever her

Nyt fra Efterskolen Hjarnø

Se alle nyheder
Mød Josefine og Melissa, der viser rundt på vores efterskole
29. maj 2024

Mød Josefine og Melissa, der viser rundt på vores efterskole

Kom med på rundvisning i vores nye video, hvor Melissa og Josefine fortæller om livet på skolen og viser både værelser, faciliteter, ude og indeområder frem.
Læs mere
Fra Drengeakademiet til Efterskolen Hjarnø
6. maj 2024

Fra Drengeakademiet til Efterskolen Hjarnø

Da Malthe gik i folkeskole, havde han svært ved det faglige og at finde sin rette plads i fællesskabet. Et forløb hos Drengeakademiet gav Malthe mod på at springe ud...
Læs mere