Efterskolernes aften - Efterskolen Hjarnø

Efterskolernes aften

Efterskolernes aften er åbent hus for dig, der overvejer, om Efterskolen Hjarnø er den rette efterskole for dig. I løbet af aftenen kan du tale med nuværende elever, få rundvisning og stille spørgsmål til lærere, elever og ledelse. Efterskolernes aften finder sted onsdag den 11. januar 2023. Du kan læse mere om aftenen herunder.

Efterskolernes Aften er den perfekte mulighed for dig, der overvejer et år på Efterskolen Hjarnø. Dig, der gerne vil besøge os, mærke stemningen og blive klogere på, om Efterskolen Hjarnø mon er den rette efterskole for dig.

Efterskolernes aften finder sted hvert år, den anden onsdag i januar. Næste gang er onsdag den 10. januar fra kl. 18.00-21.00.

Her åbner vi dørene til rundvisning og masser af efterskolestemning. Du har mulighed for at se skolen, tale med lærere og det øvrige personale og få rundvisning af dem, der kender skolen allerbedst, nemlig de nuværende elever. Du kan også høre en præsentation af skolen ved Line Hansen, der er leder af Efterskolen Hjarnø.

Kort sagt kan du opleve skolen tæt på og stille alle dine spørgsmål, så du kan blive klogere på, om vi er efterskolen for dig.

Programmet for aftenen ser således ud:

  • Kl. 18.00-21.00: Aftenaktiviteter rundt på skolen, som man kan besøge
  • Kl. 18.00-20.30: Rundvisning af nogle af skolens elever
  • Kl. 18.45-19.15: Fællesoplæg v. skolens leder, Line Hansen
  • Kl. 19.30-20.00: Fælles oplæg v. skolens leder, Line Hansen
  • Kl. 18.00-21.00: Mød nogle af skolens lærere og stil dine spørgsmål

 

Færgen går flere gange i timen. Find sejlplanen til Hjarnø her

Vil du vide mere om Efterskolernes aften?

Kontakt vores administration
Telefon

75 68 10 22

Email

info@bgi.dk