Søskendeweekend - Efterskolen Hjarnø
15. maj 2023

Søskendeweekend

Sol, højt humør og store kram blev begyndelsen på en fantastisk søskendeweekend med dejlig stemning, sjove fællesaktiviteter og masser af tid til hygge.

Fredag eftermiddag tog vi imod elevernes spændte søskende, som blev indlogeret på deres storesøstre- eller brødres værelser.

Det fantastiske sommervejr indbød til en masse sjove udendørs fællessaktiviteter, og gjorde det endnu mere skønt at være ude.

Fredag bød på fællesaktiviteter på boldbanen. Herefter blev der tændt op i bålet, hvor der blev lavet snobrød og delt sjove historier. Nogle slappede af i spabadet, mens andre hyggede med brætspil i opholdsstuen.

Lørdag stod på fotoløb rundt på øen, så de mindre søskende kunne lære øen lidt bedre at kende. Herefter var der valgfrie aktiviteter, hvor en del lavede smykker og malerier i krea, mens andre var aktive i fitness eller på boldbanen. Om eftermiddagen sejlede færgen igen mod fastlandet efter en dejlig weekend.

Det var en super hyggelig weekend med en masse gode grin og højt humør – og det var dejligt at se vores søde elever i en anden rolle, end vi er vant til at se dem.

Se også